Взехме си къща! Ами сега?

Нека да започнем с факта, че тук няма да разглеждаме дали трябва или не да направите подобна покупка. Ще наблегнем на процеса, след като вече взели важното решение и то е: “Да го направим!”.

Какво търсехме ние

При самия процес на търсете имахме няколко насоки, а именно: да бъде на един етаж, да няма голям двор и все пак да има достатъчно пространство. Тук е важно да се разбере, че ако имате много и високи изисквания, то може би, ще почакате известно време. Именно поради тази причина ние имахме насоки, а не изисквания. Бяхме готови на компромиси, но и гледахме да не избързваме с решението си. Няма как да споделим повече детайли ( прекалено лични и индивидуални са ), но след около 6-8 месеца търсене, открихме това, което желаехме. Ето малко повече статистика:

  1. Самата къща е 100 кв/м
  2. Има 30 кв мазе.
  3. 17 кв/м гараж.
  4. 10 кв/м допълнителна постройка.
  5. 30 кв/м дворно пространство.
  6. Пространство зад гаража, което е около 10 кв/м.

Забележка: Стойностите са приравнени за по-добра четливост и представа. Реалните параметри за всеки един компонент са +/- няколко квадрата.

След всички формалности, в началото на Септември месец 2018г. официално се сдобихме с къща. И това не беше просто къща, а почти идеалната къща, според нашите изисквания.

Ето малко и снимки:

Забележка: В къщата не бе живял никой от 4 години, като я получихме без предишното обзавеждане.

Още изображения можете да разгледате в нашата ГАЛЕРИЯ.

От изображенията може да се разгледа, че ни очаква изключително много работа, но в крайна сметка това беше и нашето желание. Важно е да отбележим, че имахме къде да живеем и за никъде не бързахме.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *