За този блог


Добре дошли в тези наши писания!

Ако се чудите дали сте попаднали на правилното място, тук ще се опитаме да обясним на кого ще му е от полза този блог.

Какви материали ще бъдат публикувани.

Като начало, това е личен проект, който решихме да споделим. Основната причина е, че на нас ни липсваше такъв пътеводител и смятаме, че ще е полезно подобна информация да бъде споделена. На ясно сме, че в интернет пространството е пълно с частични материали и форуми със сходна информация. Ние сме уникални с това, че за разлика от споменатите, проследяваме цялостния проект и процесите от нулата. Опитваме се максимално да опишем подоробностите и подкрепяме наученото със снимков материал. От опит виждаме, че именно изображенията са изключително важни.

Основната информация, която ще намерите тук е как да “ремонтирате” вашата къща. В случая, кавичките са много преднамерено поставено, защото понятието ремонт може да има много направления.

Чрез този блог, имаме възможността да ви преведем през всички процеси, свързани с ремонтните дейности по къща. След закупуването на къщата ни (преднамерено) оставихме всичко по “голи” стени и това беше нашата стартова точка. Крайната е да постигнем нашето виждане. Тук може да разгледате и какво точно е то.

Не налагаме мнението си и не казваме, че нашите методи са единствените и най-добрите. Споделяме частичка от нашия житейски път и се надяваме да уважите това решение.

Какво няма да намерите тук.

Ние не сме специалисти/майстори в тази област. Да, допитваме се до по-запознати лица. Да, хора които са работили над подобни проекти ни помагат, но отново споделяме, че в никой процес няма да използваме услугите на класически майстори. Имайте предвид, че това е преднамерено действие. Целта е след Х време, когато почнем да живеем в тази (наша) къща да знаем, че всичко е изработено от нас.

Пожелаваме ви приятно четене на всички!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *